تاریخ : دوشنبه 17 تير 1398

آغاز ثبت نام در بیست و پنجمین جشنواره تحقيقاتي علوم پزشکي رازي

ثبت نام از شنبه ۱۵ تير ماه آغاز شده و تا پايان وقت اداري سوم مهرماه ۹۸ ادامه خواهد يافت.

ّبه گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، ثبت نام داوطلبین در بیست و پنجمين جشنواره تحقيقاتي علوم پزشکي رازي از شنبه ۱۵ تير ماه آغاز شده و تا پايان وقت اداري سوم مهرماه ۹۸ ادامه خواهد يافت.  ثبت نام با عضويت در سامانه جشنواره رازي و ارسال آثار به صورت الکترونيكي ازطريق وب سايت جشنواره به آدرسrazi.research.ac.ir و یا razi.hbi.ir امکانپذیر می باشد.

فراخوان شرکت در بیست و پنجمین جشنواره تحقيقاتي علوم پزشکي رازي(۱۳۹۸)

دستور العمل ثبت نام داوطلبان بیست وپنجمین جشنواره تحقيقاتي علوم پزشکي رازي

مراسم تجلیل از برگزیدگان بيست و پنجمين جشنواره تحقيقاتي علوم پزشکي رازي در دي ماه سال جاري برگزار خواهد شد.

• توسط فاطمه ذابح جمشیدی
  • تایید شده اقای ادهم