تاریخ : دوشنبه 15 مرداد 1397

حضور ستاد توزیع داروی استان در معاونت غذا و دارو

دکتر آقاجانی: توزیع عادلانه و قانونی دارو توسط شرکت های پخش دارویی در استان کمبودهای کاذب و احتمالی را از بین خواهد برد.
حضور ستاد توزیع داروی استان در معاونت غذا و دارو
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز نشست هم اندیشی با حضور معاون و مدیر داروی معاونت غذا و دارو و مدیران پخش های دارویی استان در سالن کنفرانس این معاونت برگزار گردید.
در این نشست دکتر نعمتی معاون غذا و دارو ضمن تشکر از مدیران شرکت های دارویی استان جهت حضور در این جلسه و همکاری های بیش از پیش در زمینه های مرتبط با امور دارویی هدف از این نشست را بررسی و هماهنگی برای توزیع دارو در شرایط حساس و کمبودهای احتمالی دارو و لزوم هماهنگی بیشتر در استان عنوان کرد.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با همفکری و بررسی نواقصات موجود از بروز مشکلات آتی احتمالی پیشگیری بعمل آید.
 دکتر آقاجانی مدیر اداره نظارت بر دارو و مواد اعتیاد آور استان نیز درخصوص نارسایی که در توزیع دارو وجود دارد ، منجر به کمبود کاذب دارویی شده و مشکلات بعضا به بیماران منتقل می شود گفت: بعضی کمبودهای دارویی صرفا به علت درخواست برندهای خاص دارویی می باشد که توسط بعضی پزشکان در نسخ درج و بیمار را دچار سردرگمی میکنند.
وی از مدیران پخش دارویی خواست که با توزیع عادلانه در تمام داروخانه های استان و رعایت سهمیه بندی این کمبود ها را جبران کنند و در صورت بروز هر گونه مشکل از این بابت با اداره دارو هماهنگ شوند.
دکتر آقاجانی از مدیران پخش دارویی خواستار شفاف سازی موجودی انبارهای شرکت شده و تاکید کرد شرکتهای دارویی در زمینه جذب حداکثری سهمیه استانی از مراکز تامین دارو اقدامات لازم وبهینه را انجام دهند .
در پایان این نشست مدیران پخش دارویی نیز ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص زنجیره تامین و توزیع دارو در وضعیت موجود عمده ترین مشکل در حوزه تهیه دارو توسط مراکز پخش را نقدینگی و بدهی های قبلی اعلام کردند که مقرر شد با جلسات هماهنگی مدیریت دارو با تامین کنندگان و خریداران دارو(داروخانه ها) این معضل تا حدی زیادی رفع گردد.

آلبوم تصاویرحضور ستاد توزیع داروی استان در معاونت غذا و دارو

• توسط آمنه سلیمی