English فارسی
logo

تاریخ : چهارشنبه 24 آبان 1396

بازدید هیئت دانشگاه آتاتورک ارزروم از دانشگاه علوم پزشکی تبریز

دکتر عمر چوماکلی (Ömer Çomaklı) رئیس دانشگاه آتاتورک ارزروم در صدر هیئتی سه نفره ضمن بازدید از دانشگاه علوم پزشکی تبریز با دکتر محمدحسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز دیدار نمودند و در خصوص راه های گسترش همکاری های دوجانبه به بحث و مبادله نظر پرداختند.
در این دیدار که در تاریخ 24 آبان 96 و در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه انجام شد طرفین تفاهم نامه همکاری مشترک امضا کردند. مهمترین بندهای تفاهم نامه مذکور شامل تبادل استاد و دانشجو، گسترش همکاری های پژوهشی، انتشار مقالات مشترک و همکاری در برگزاری همایش ها و کنگره های مشترک یود.

• در چهارشنبه 24 آبان 1396
  • ساعت 12