rahbari
تاریخ : شنبه 15 اسفند 1394

آزمون جامع علوم پایه

دانشکده پیراپزشکی میزبان آزمون جامع علوم پایه پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی و پیش کارورزی
آزمون جامع علوم پایه پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی و پیش­کارورزی در مورخ 94/12/13 در محل دانشکده پیراپزشکی با شرکت 457 داوطلب برگزار گردید.  دکتر طاهری اقدم قائم مقام رئیس دانشگاه به همراه  دکتر زمان زاده قائم مقام محترم معاون آموزشی دانشگاه از محل حوزه امتحان بازدید به عمل آوردند.

ضمناً کلید اولیه سوالات بر اساس دستورالعمل اجرایی از ساعت 20 عصر روز پنجشنبه مورخ 94/12/13 در وب سایت معاونت آموزشی دانشگاه به آدرس www.amouzesh.tbzmed.ac.ir قرار داده شده است.

• توسط بهرام فرجی
  • تایید شده پروین جوادی