• تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

در جلسه کلان منطقه دو کشوری مطرح شد؛

بدهی های دارویی و تجهیزاتی دغدغه اصلی معاونین غذاو دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور

در جلسه کلان منطقه دو کشوری با حضور ریاست و مدیران سازمان غذا ودارو، معاونین غذا و دارو و روسای دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی برگزار شد بر بدهی های دارویی و تجهیزاتی که از دغدغه های اصلی معاونین غذاو دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور است تاکید شد.

بدهی های دارویی و تجهیزاتی دغدغه اصلی معاونین غذاو دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در یک گام مهم به سوی ارتقاء سطح خدمات و حل چالش‌های نظام سلامت، جلسه‌ای کلیدی در سطح کلان منطقه دو کشوری با حضور مقامات ارشد سازمان غذا و دارو، معاونین و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد.
این نشست مهم با هدف هم‌افزایی و تعیین مسیرهای جدید در حوزه غذا، دارو و تجهیزات برگزار شد.
دکتر نقی شهابی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، در این جلسه که در سالن کنفرانس مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت (با پیگیری‌های ویژه از سوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز) برگزار شد، برنامه سازمان برای ایجاد تغییرات اساسی را تشریح کرد.
دکتر شهابی با نگاهی تحسین‌آمیز به ظرفیت‌های بومی منطقه، اعلام کرد: با توانایی‌ها و ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای که از استان آذربایجان شرقی سراغ داریم، ابراز امیدواری می‌کنیم که این استان، مبدا آغاز تحولات گسترده و پیشرو در حوزه غذا، دارو و تجهیزات کشور باشد.
وی همچنین با اشاره به لزوم حمایت از تولیدکنندگان داخلی، خطاب به مدیران حاضر تاکید کرد: ما واقف به سختی‌های شرکت‌های دارویی و تجهیزاتی هستیم؛ اکنون زمان آن است که با عزمی راسخ، هر مسئول در حوزه مربوطه، گره‌های موجود را بگشاید و مهم‌تر از همه، اصل رضایتمندی مردم و ارباب رجوع را در تمامی مراحل کار، هم از لحاظ مادی و هم از نظر معنوی، تضمین نماید.
دکتر عباس مهدیزاده، مدیر دفتر راهبردی، پایش و امور استان‌ها، نیز در ادامه بر لزوم بهره‌گیری از خرد جمعی و ایجاد وحدت رویه تاکید کرد.
وی ادامه داد: تجربه‌های موفق سلامت باید به اشتراک گذاشته شوند تا خروجی این هم‌اندیشی‌ها، مستقیماً به رضایتمندی حداکثری مردم منجر شود.
دکتر مهدیزاده همچنین حمایت از سرمایه‌گذار و تولیدات داخلی را کلید پیشرفت دانست و افزود: تسهیل و تفویض اختیار به مناطق آزاد، نقش مهمی در شکوفایی اقتصاد محلی خواهد داشت و به ویژه با تاکید بر معرفی و توسعه کالاهای بومی و تولیدات منطقه‌ای مانند صنعت دارویی، شیرینی، شکلات و محصولات لبنی و... این مناطق اشاره کرد.
این جلسه نشان داد که دستگاه‌های نظارتی و اجرایی با رویکردی جهادی، در مسیر ارتقاء کیفیت خدمات سلامت و حمایت از تولیدات ملی گام برمی‌دارند.

  • کد خبر : 96030