تاریخ : پنجشنبه 30 مهر 1394

کسب عنوان برتر بیمارستان خاتم الانبیا میانه درجشنواره ملی

توسط شبکه بهداشت و درمان میانه انجام شد :

کسب عنوان برتر درجشنواره مجریان برترهتلینگ بیمارستانهای دانشگاهی

جشنواره ملی تقدیر ازمجریان برتراجرای سیستم هتلینگ دربیمارستانهای دانشگاهی باحضور دانشگاههای علوم پزشکی سراسرکشور درسالن همایش های رازی تهران برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان میانه دراین مراسم ،بیمارستان خاتم الانبیاء میانه به عنوان یکی از 33 بیمارستان برتر انتخاب شده ازبین 570 بیمارستان دولتی به دلیل اجرای موفق برنامه هتلینگ براساس شاخصهای ارزیابی عملکرد معرفی وموفق به دریافت لوح تقدیر وتندیس مجری برترازسوی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گردید.

درحاشیه برگزاری این جشنواره ملی با برپایی نمایشگاه عملکرد ،هریک از دانشگاههای علوم پزشکی داشته های خود را درراستای کیفیت هتلینگ بیمارستانهای تابعه خود درقالب فیلم وعکس وپوستر و.... به معرض نمایش گذاشتند.

• توسط بهزاد محمدعلیزاده
  • در 1394/07/30