rahbari
تاریخ : يکشنبه 30 تير 1398

فراخوان پذیرش اعضای هیات علمی برای تحصیل در دانشکده مجازی

نظر به مصوبه شورای آموزشی دانشگاه و شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی جهت توانمندسازی اعضای هیأت علمی؛ امکان پذیرش اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در "یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی" و  "كارشناسي ارشد آموزش پزشكي به روش مجازي "  از طریق مصاحبه و بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی بدون نیاز به شرکت در آزمون سراسری فراهم شده است.

برای اطلاعات بیشتر و دریافت راهنمای پذیرش اعضای  هیأت علمی در "یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی" اینجا کلیک نمایید.

برای اطلاعات بیشتر و دریافت پذیرش دانشجو "كارشناسي ارشد آموزش پزشكي به روش مجازي " اینجا کلیک نمایید.

آلبوم تصاویرفراخوان پذیرش اعضای هیات علمی برای تحصیل در دانشکده مجازی

• در يکشنبه 30 تير 1398