rahbari
تاریخ : پنجشنبه 20 تير 1398

آغاز به کار کنگره‌ی بین المللی تازه‌های بیماری‌های گوش، حلق و بینی

دومین کنگره‌ی بین المللی تازه‌های بیماری‌های گوش، حلق و بینی در تالار شهید شایانمهر دانشکده پزشکی امروز (19 تیرماه) آغاز به کار کرد
آغاز به کار کنگره‌ی بین المللی تازه‌های بیماری‌های گوش، حلق و بینی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با حضور پزشکان و اسایید کشوری  و صاحبنظران کشورهای آمریکا، فرانسه، هلند، ایتالیا و ترکیه.
.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ،  مدیر گروه رشته‌ی ENT در این کنگره با بیان این‌که سال گذشته اولین کنگره‌ی، بین المللی تازه‌های بیماری‌های گوش، حلق و بینی در دانشگاه برگزار شد، گفت: سه نفر از اساتید ایرانی مقیم خارج از کشور را دعوت کردیم و استقبال خوبی از برگزاری این کنگره شد.

مسعود نادرپور افزود: انتظار داریم در دومین کنگره نیز برنامه‌های ما مورد استفاده قرار بگیرد تا بتوانیم با همکاری مسئولان دانشگاه و همکاران جوان دانشگاهی، آن را در سال‌های آتی نیز برگزار کنیم.

گفتنی است؛ دومین کنگره‌ی بین المللی تازه‌های بیماری‌های گوش، حلق و بینی ۲۰ تیرماه به کار خود پایان می‌دهد

• توسط اقای ادهم
  • در 1398/04/20