rahbari
تاریخ : شنبه 15 تير 1398
با یاری خداوند متعال آزمون سمیولوژی از مورخه 13 تیرماه 1397  در سه روز متوالی و در دو نوبت صبح و بعدازظهر با حضور 170 نفر از  دانشجویان پزشکی مقطع فیزیوپاتولوژی ورودی بهمن 94، در مرکز آموزش، پژوهش و سنجش مهارتهای بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با نظارت دقیق دکتر خوش باطن و همکاری کادر مرکز برگزار شد. آزمون راس ساعت 8  طبق برنامه آغاز و در ساعت 17 عصر هر روز اتمام یافت.
این آزمون شبیه سازی شده با آزمون های آسکی در 10 ایستگاه عملی انجام گرفت و مهارتهای عملی دانشجویان بر روی مولاژ و بیمارنما سنجش شد. این در حالی بود که دانشجویان قبل از آزمون در کارگاه های آموزش سمیولوژی شرکت کرده و مهارت های لازم را کسب نموده بودند.

آلبوم تصاویربرگزاری آزمون آسکی سمیولوژِی

• تایید شده پروین جوادی