برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
Aa

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز Tabriz University of Medical Sciences

فهرست اصلی
تاریخ : شنبه 18 مهر 1394
کد 938

سیاست های ایمنی غذای وزارت بهداشت از زبان دکتر دیناروند

سیاست های ایمنی غذای وزارت بهداشت از زبان دکتر دیناروند

دکتر دیناروند سیاست های کلی وزارت بهداشت درخصوص ایمنی غذا را تشریح کرد. 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دکتر دیناروند رییس سازمان غذا ودارو در نشست معاونین غذا ودارو تبریز در خصوص  اهمیت ایمنی غذا گفت : سیاست کلی ما و وزارت بهداشت  در مورد ایمنی غذا شامل  :

-         مشارکت  مردمی است  یا خود مراقبتی مردم است

-         توسعه امکانات  وتوانمندیهای دستگاههای نظارتی

-         اینکه ما بنوانیم نه فقط سلامت غذا را از لحاظ وجود آلاینده ها  بلکه فرمولها ی ما باید در حد بالایی باشد وبتوانیم نمک وشکر وروغن را از غذای مردم درحد مطلوبی کاهش دهیم..

رییس سازمان غذا ودارو افزود:  برای شناسایی مواد غذایی سالم از ناسالم به نکات زیر باید توجه ویِژه داشت:

-         کالای مورد نظر باید دارای پروانه تولید تاریخ ومحل وزمان تولید  وانقضاء باشد

-         به شرایط نگهداری مواد غذایی دقت شود که در چه شرایطی نگهداری می شوند

-         کنترل سلامت تغذیه ای  که با برچسب های چراغ راهنما برروی مواد غذایی  تعیین م شود که این نشانگر نشان می دهد در این مواد غذایی که ما خرید می کنیم چه مقدار شکر وچه مقدار چربی وچه مقدار نمک استفاده شده است  وافراد می توانند با توجه به این نشانگرها و با توجه به وضعیت جسمی خود  با آگاهی تمام این ماده غذایی را برای خود تهیه نمایند وکسانی که دارای افزایش وزن هستند ویا دیابت دارند ویا به بیماریهای قلبی و عروقی مبتلا هستند توجه به این نکات ایمنی غذا برایشان  ضروری می باشد .

  • نوشته شده
  • توسط آمنه سلیمی
  • تعداد بازدید 1669
  • تایید شده
  • در 1394/07/18
  • ساعت 7:51