rahbari
تاریخ : سه شنبه 21 خرداد 1398

فراخوان گرنت نشست سالیانه بین المللی علوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، چهارمین نشست سالیانه بین المللی علوی در مورخه 19-17 مهر ماه 98 ( 9-11 oct 2019) توسط پژوهشکده سالمندی دانشگاه علوم پزشکی تبریز  در تالار شهید شایانمهر دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد.

گفتنی است در این نشست پنج طرح بین المللی که مجریان آن اعضاء هیئت علمی خواهند بود، پذیرفته خواهد شد و برای اولین بار سه طرح بین المللی دانشجویی نیز انتخاب خواهد شد.

روابط عمومی این پژوهشکده از کلیه محققین، اساتید و دانشجویان محترم تقاضا نمود باحضور فعال خود در این گرنت سالیانه، خلاصه طرح های تحقیقاتی خود در حیطه سالمندی را به زبان انگلیسی و مطابق با فرم پیوستی ، حداکثر تا تاریخ  98/5/5 به دبیرخانه پژوهشکده سالمندی واقع در طبقه سوم دانشکده پزشکی، ارسال نمایند.

پست الکترونیک: Aria@tbzmed.ac.ir
شماره تماس و فاکس: 04133342178
برای دریافت فرم NPA کلیلک کنید.
آلبوم تصاویرفراخوان گرنت نشست سالیانه بین المللی علوی

• توسط زهرا یوسفی