rahbari
تاریخ : يکشنبه 19 خرداد 1398

جاده های مواصلاتی میانه بازهم قربانی گرفت.

هفت نفر کشته در کمتر از یک هفته در جاده های مواصلاتی میانه
هفت نفر کشته در کمتر از یک هفته

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، ساعت ۱۴ عصر روز مورخه ۱۶ خرداد بر اثر واژگونی پرادو در اتوبان پیامبراعظم ۷ نفر مصدوم و دو نفر کشته شدند.

دکتر فرزاد رحمانی رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اعلام این خبر گفت در شانزدهمین روز  خرداد سال ۹۸ براثر واژگونی پرادو هفت نفر مصدوم و دو نفر فوت شدند.

مصدومین توسط اورژانس هوایی میانه و امبولانس اورژانس  و هلال احمر به بیمارستان برکت امام خمینی منتقل شدند.

چهارنفر از مصدومین حادثه که وضعیت وخیمی داشتند توسط بالگرد مستقیما به بیمارستان امام رضا تبریز انتقال داده شد

وی در ادامه گفت متاسفانه در این هفته براثر تصادفات جاده ای در میانه هفت نفر در دم کشته و یک نفر نیز در بیمارستان فوت شد.دو زن ۸۰ساله و ۳۰ساله فوتی های این حادثه بودند.

همچنین بعد از این حادثه در محور میانه تبریز ۳۵ کیلومتری براثر برخورد نیسان و پژو یکی از سرنشینان مصدوم و به بیمارستان برکت امام خمینی میانه منتقل شد.
آلبوم تصاویرجاده های مواصلاتی میانه بازهم قربانی گرفت.

• توسط علی احمد ی نیا
  • تایید شده اقای ادهم