تاریخ : شنبه 28 ارديبهشت 1398

پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پژوهشی در تبریز

فراخوان پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پژوهشی در مراکز تحقیاتی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال تحصیلی 99-98

به استناد نامه  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي  دانشگاه علوم پزشكي تبریز در سال تحصيلي 99-1398 در مراكز تحقيقاتي وابسته به دانشگاه، دانشجوي دكتري تخصصي پژوهشي (Ph.D. by Research) مي پذيرد.

ضمناً متقاضيان مي توانند جهت كسب اطلاع از شرايط پذيرش دانشجو و شركت در امتحان به سايت "مركز سنجش آموزش پزشكي" http://www.sanjeshp.ir  مراجعه نمايند.
آلبوم تصاویر پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پژوهشی در تبریز

• توسط فاطمه ذابح جمشیدی