rahbari
تاریخ : يکشنبه 22 ارديبهشت 1398

تئاتر خیابانی "تلنگر" در تئاتر شهر تبریز اجرا شد

به همت دبیرخانه جشنواره سیمرغ دانشگاه علوم پزشکی تبریز؛ تئاتر خیابانی "تلنگر" در تئاتر شهر تبریز اجرا شد

تئاتر شهر تبریز میزبان هنرمندی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز و اجرای تئاتر خیابانی تلنگر توسط دانشجویان این دانشگاه بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دبیرخانه جشنواره بین المللی سیمرغ در دانشگاه علوم پزشکی تبریز همواره در پی حرکتی در راستای اهداف این جشنواره و ارتقاء توانمندی‌های خود برای تبلیغ آن بوده است.
تئاتر خیابانی تلنگر به همت دانشجویان علاقمند و توانمند در عرصه تئاتر و دبیرخانه جشنواره سیمرغ، در دانشگاه علوم پزشکی تبریز بارها اجرا شده است.
این بار تئاتر شهر تبریز میزبان هنرمندی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز و اجرای تئاتر خیابانی تلنگر بود.
روابط عمومی این جشنواره، داشتن فضای هنری خوب و همچنین مراجعه کننده از عموم تئاتر دوستان شهر و از جمله دانشگاهیان علوم پزشکی تبریز و دیگر دانشگاه‌ها را دلیل اجرای آن در محوطه تئاتر شهر تبریز عنوان کرد.

• توسط علی همراهی
  • در 1398/02/22