rahbari
تاریخ : پنجشنبه 29 فروردين 1398

انتصاب سرپرست گروه سلامت کار استان آذربایجان شرقی

دکتر درستی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز طی ابلاغی سرپرست گروه سلامت کارمرکز بهداشت استان را منصوب کرد
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان ، دکتر درستی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان طی ابلاغی مهندس مجتبی غفاری را به عنوان سرپرست گروه سلامت کار مرکز بهداشت استان منصوب نمود.
در این ابلاغ آمده است:
جناب آقای مهندس مجتبی غفاری ستوبادی
کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت استان

با سلام و احترام:
با عنایت به توانمندی و تعهد جنابعالی  و به منظور بهره مندی از تجربیات شما در پیشبرد اهداف حوزه  سلامت کار، به موجب این ابلاغ به عنوان  سرپرست گروه سلامت کار مرکز بهداشت استان منصوب  می شوید. امید است با اتکال به قدرت لایزال الهی  و با همراهی و همفکری  کارشناسان محترم گروه موفق و پیروز  باشید.
عباسعلی درستی
آلبوم تصاویرانتصاب سرپرست گروه سلامت کار استان آذربایجان شرقی