rahbari
تاریخ : دوشنبه 13 مهر 1394

انتخاب یاسر خواجه بیشک دانشجوی رشته تغذیه به عنوان دانشجوی نمونه دانشگاه در سال 93

آقای یاسر خواجه بیشک دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تغذیه موفق به کسب عنوان دانشجوی نمونه دانشگاه در سال 93 گردید. ایشان هم اکنون در مقطع دکترای رشته علوم تغذیه دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز مشغول به تحصیل می باشند. ضمن عرض تبریک، امیدواریم در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) با تدبیر، نوآوری و ابتکار و ابداع، همواره باعث ایجاد فضای امید در کشور عزیزمان باشند.

• توسط اولدوز یدرنجی
  • در 1396/01/24