rahbari
تاریخ : يکشنبه 8 ارديبهشت 1398

برترین های دوازدهیمن جشنواره آموزشی شهید مطهری دانشگاه علوم پزشکی تبریز

دوازدهیمن جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز همزمان با هفته معلم برگزارو از برترین ها تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دوازدهیمن دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری همزمان با هفته معلم ، امسال نیز برگزار و از برترین فرایند های آموزشی ، اساتید نمونه، اساتید پیشکسوت، گزوه های برتر، اساتید مشاور وراهنمای برتر ، پایان نامه های برتر و دفاتر توسعه برتر با حضور رئیس دانشگاه ، اعضای هیئت رئیسه و جمع کثیری از اساتید، کارکنان ودانشجویان تجلیل بعمل آمد.

جهت مشاهده برترین ها لطفا کلیک بفرمائید.
آلبوم تصاویربرترین های دوازدهیمن جشنواره آموزشی شهید مطهری دانشگاه علوم پزشکی تبریز

• توسط پروین جوادی
  • در 1398/02/08