rahbari
تاریخ : يکشنبه 25 فروردين 1398

ملاقات سرکنسول ایران در نخجوان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز

سرکنسول ایران در نخجوان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصور آیرم سرکنسول ایران در نخجوان ضمن سفر به تبریز در روز شنبه ، بیست وچهارم فروردین ماه  نودو هشت  با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز دیدار و گفتگو کرد.
در این ملاقات که با هدف مذاکره در خصوص نحوه گسترش ارتباطات با طرف نخجوانی برگزار شد  دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به بیان اهداف تعریف شده جهت همکاری با طرف نخجوانی پرداختند.
ایشان ضمن اشاره به توافق اولیه جهت برگزاری سمینار مشترک پزشکی با مشارکت طرفین در سال جاری ، خواستار پیگیری سرکنسول ایران در نخجوان در راستای کمک به محقق شدن برنامه مورد اشاره شد.

آلبوم تصاویرملاقات سرکنسول ایران در نخجوان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز

• توسط امیر شجاعی