تاریخ : چهارشنبه 8 مهر 1394

مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود دانشکده تغذیه

6 مهرماه 1394

مراسم معارفه دانشجویان جدید با حضور  جمعی از  اعضای هیات رییسه دانشکده تغذیه، مدیران گروه ها، اساتید، کارکنان، دانشجویان و مهمانان ویژه، ششم مهر ماه از ساعت 10 الی 12 در آمفی تئاتر دانشکده برگزارکردید. در این مراسم  دکتر احسانی، رییس دانشکده تغذیه ضمن خوشامدگویی به دانشجویان جدید، رسالت ها، اهداف و برنامه های دانشکده را تشریح نموده و  برنامه هایی جهت آشنایی بیشتر دانشجویان با فعالیت های حوزه های مختلف دانشکده و افزایش ارتباط بین دانشجویان و دانشگاه، و همچنین آشنایی با فعالیتهای کانونها و انجمنهای اسلامی و بسیج دانشجویی اجرا شد.

در پایان مراسم از دانشجویان برتر گروه های آموزشی در سال 93 با اهدای جوایزی تقدیر به عمل آمد.

• توسط اولدوز یدرنجی
  • در 1396/01/24