rahbari
تاریخ : پنجشنبه 23 اسفند 1397

برگزاری جلسه آموزشی پدافندغیرعامل در حوزه زیستی

جلسه آموزشی ویژه معاونین دانشگاه و مدیران بیمارستانها در سالن اجتماعات مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، جلسه آموزشی ویژه معاونین دانشگاه و مدیران بیمارستانها در سالن اجتماعات مرکز اورژانس  پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز، این جلسه آموزشی با حضور مدیرکل پدافند غیرعامل استان برگزار گردیدمطالبی در مورد پسماندهای بیمارستانی ، تهدیدات ژنتیکی،  تهدیدات الکترومغناطیسی

، تهدیدات زیستی جدید با استفاده از امواج الکترومغناطیس توسط دکتر ابراهیمی دانشیار دانشگاه امام خمینی تهران برای حاضرین ارائه گردید.

آلبوم تصاویربرگزاری جلسه آموزشی پدافندغیرعامل در حوزه زیستی

• در پنجشنبه 23 اسفند 1397