rahbari
تاریخ : چهارشنبه 7 فروردين 1398

دسترسی به نزدیکترین داروخانه های کشور و اطلاعات دارویی با نرم افزار TTAC

نرم افزار مکان یابی داروخانه ها بر روی نقشه، شماره تماس، نوع و امکان جهت یابی داروخانه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو در خصوص معرفی نرم افزار TTAC و کاربرد آن علاوه بر استعلام و بررسی صحت و سقم برچسب های محصولات وارداتی سلامت محور دارو، غذا، آرایشی و بهداشتی دسترسی به مکان نزدیکترین داروخانه ها و اطلاعات دارویی نیز با این نرم افزار امکان پذیر می باشد. مهندس روح اله حسین زاده در خصوص نصب نرم افزار فوق گفت: این نرم افزار با قابلیت نصب آسان در انواع گوشی های موجود در بازار در سایت www.ttac.ir و سایر سامانه های دانلود نرم افزار نیز موجود می باشد.
 روابط عمومی معاونت غذا و دارو ادامه داد: این نرم افزار اطلاعات دقیقی در خصوص داروخانه های کل کشور اعم از مکان روی نقشه، شماره تماس، نوع داروخانه و امکان جهت یابی را در دسترس هموطنان قرار می دهد.
وی افزود : در ایام تعطیلات و بخصوص درمسافرت های نوروزی در صورت نیاز به دارو و عدم آشنایی با شهر مورد نظر به آسانی می توانید موقعیت داروخانه های روزانه و شبانه روزی را روی نقشه گوشی همراه با جهت یابی دقیق پیدا و حتی تماس حاصل نمایید.
حسین زاده همچنین گفت: نرم افزار فوق از طرف سازمان غذا و دارو ارائه شده و امکاناتی نظیر استعلام برچسب اصالت و سلامت و ثبت شکایات، گزارش عوارض دارویی و تجهیزات پزشکی و اطلاعات دارو های مورد نظر و کمیاب را دارد.

آلبوم تصاویردسترسی به نزدیکترین داروخانه های کشور و اطلاعات دارویی با نرم افزار TTAC

• توسط آمنه سلیمی
  • در 1397/12/23