rahbari
تاریخ : يکشنبه 12 اسفند 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، هیئت دانشگاه دولتی قاضی شهر آنکارای ترکیه به سرپرستی دکتر ابراهیم اوسلان، رئیس دانشگاه ، روز شنبه یازدهم اسفند ماه نودو هفت ضمن حضور در دانشگاه با دکتر صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دیگر مسئولین این دانشگاه دیدار نمود.
در این دیدار که با هماهنگی دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در تبریز محقق شد طرفین به معرفی پتانسیلهای خود جهت همکاری در زمینه های گوناگون مرتبط با حوزه سلامت پرداختند .
گفتنی است : از محورهای مهم این دیدار تبادل اطلاعات وگسترش علوم پزشکی ، آموزشی ، پژوهشی، دندانپزشکی و... بود.

آلبوم تصاویرملاقات هیئت دانشگاه دولتی قاضی آنکارا با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز

• توسط امیر شجاعی
  • تایید شده آمنه سلیمی