تاریخ : پنجشنبه 2 اسفند 1397
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی ، صبح روز پنجشنبه مورخه 2 اسفند 97 چهل و ششمین دوره آزمون پذیرش دستیارتخصصی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز به صورت متمرکز همزمان با سایر دانشگاه های کشور برگزار شدونمایندگان مرکز سنجش آموزش پزشکی ودکتر تقی زادیه معاون آموزشی دانشگاه ودکتر حنائی قائم مقام معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی از محل آزمون بازدید نمودند.
گفتنی است داوطلبین در چهل وششمین دوره آزمون دستیاری تخصصی امسال نیز مانند سال گذشته با شرکت 738 نفر داوطلب که از این تعداد 336 نفر آن زن و 402 نفر آن مرد بودند، در دانشکده پیراپزشکی برای پذیرش به رقابت پرداختند.
کلید اولیه سئوالات در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی ،قابل دسترسی خواهد بود.
  • تایید شده پروین جوادی
  • در 1397/12/04