تاریخ : پنجشنبه 2 اسفند 1397

نشست فصلی در مرکز بهداشت استان

چهارمین نشست فصلی سال 97 گروه کارشناسان توسعه شبکه و ارتقا سلامت برگزار شد
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان چهارمین نشست فصلی گروه کارشناسان توسعه شبکه و ارتقا سلامت با حضور کارشناسان مسئول گسترش، آموزش بهورزی و آموزش کارکنان شهرستانها وکارشناسان گروه توسعه شبکه وارتقا سلامت مرکز بهداشت استان در سالن کنفرانس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزارشد .
دکتر کارآموز قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه و رئیس گروه توسعه شبکه و ارتقاء سلامت مرکز بهداشت استان ضمن خیر مقدم  و تقدیر از زحمات همکاران در طول سال  97، سیاست ها و برنامه های گروه توسعه شبکه وارتقاء سلامت در سال 98را تبیین نمود و در ادامه خاطر نشان کرد برنامه ریزی دقیق با در نظر گرفتن اولویت بهداشتی شبکه ها و ارتباط گروه گسترش با مدیریت شبکه مد نظر قرارگیرد.
و در ادامه این نشست به تفکیک فرآیندها، مباحث مربوط به عقد توافقنامه با ملحوظ داشتن استانداردها، تعهدات وگزارش عملکرد سال 97مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
گفتنی است در این نشست از زحمات سی ساله آقای احدی کارشناس مسئول گسترش شهرستان میانه که به مقام بازنشستگی نائل شده تجلیل و قدردانی شد .

• تایید شده فاطمه دایی
  • در 1397/12/06