تاریخ : چهارشنبه 1 اسفند 1397

آموزش تلفیق دارویی برای مسئولین فنی داروخانه های مراکز درمانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دومین دوره آموزشی تلفیق داروئی برای داروسازان شاغل در بیمارستان ها و مراکز آموزشی و درمانی تبریز در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار گردید.
در این جلسه دکتر آقاجانی مدیر دارو و مواد تحت کنترل ضمن خوشامدگویی به حاضران به اهمیت و نقش داروسازان بیمارستانی درفرایند درمان بیماران و ارائه خدمات دارویی تاکید نموده و خواستار مشارکت مسئولین فنی داروخانه ها در ارتقای سطح علمی خدمات دارویی ارائه شده در بیمارستانها شد. دکتر آقاجانی تلفیق دارویی را برای کاهش تداخلات و خطاهای دارویی و تاثیر بسزای آن در ایمنی دارو درمانی بیماران بسیار مهم تلقی کرد.
در این دوره آموزشی دکتر افشین قره خانی عضو هیات علمی گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی به عنوان مدرس دوره درخصوص اهمیت اجرای دستورالعملهای تلفیق دارویی در بیمارستان و نحوه تکمیل فرم تلفيق دارويي هنگام بستري توضیح داده و افزود: در گام اول در این دستورالعمل بایستی ليستي از داروهاي بيمار كه قبل از بستري مصرف مي كرده  تهيه شده و با ليست داروهاي تجويز شده در زمان بستري مقايسه و تطبيق داده می شود. سپس تمام ناهمخوانيها ومغايرتها بين دوليست طي 24ساعت مرتفع گشته و براساس اين برنامه در مراحل مختلف جابجايي در سير درمان، داروهايي كه توسط بيمار مصرف ميشوند و يا قرار است مصرف شوند با داروهاي قبلي و نيز با وضعيت بيماري مقايسه و مطابقت داده مي شوند .
در ادامه دکتر مهناز شمس محمدی کارشناس امور دارویی معاونت غذا و دارو مطالب خود در خصوص گزارش خطاها و عوارض دارویی را ارائه نموده و و از داروسازان شاغل جهت ارائه آمار و همکاری در این زمینه دعوت کرد.

آلبوم تصاویربرگزاری دومین دوره آموزشی تلفیق دارویی برای مسئولین فنی داروخانه های مراکز درمانی در معاونت غذا و دارو

• توسط آمنه سلیمی
  • در 1397/12/01