rahbari
تاریخ : يکشنبه 28 بهمن 1397

دیدار سرکنسول آذربایجان در تبریز با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز

علی النقی حسین اف سرکنسول جمهوری آذربایجان در تبریز با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تاریخ بیست وهفتم بهمن ماه نودو هفت دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این دیدار که با حضور تنی چند از مسئولین سرکنسولگری آذربایجان در تبریز، اسماعیل بابایی رئیس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در تبریز، دکتر کاظم شکوری رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مدیر امور بین الملل دانشگاه روز شنبه بیست وهفتم بهمن ماه سال نودو هفت در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد طرف آذری بر تمایل خود جهت گسترش همکاریها در زمینه های آموزشی، درمانی و تحقیقاتی تاکید کرد.
دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز ضمن ارائه گزارشی از همکاریهای اخیر با کشور آذربایجان طی 5 سال گذشته ابراز امیدواری کرد که با تامین نیروی انسانی متخصص و فوق تخصص کلینیک باکو زمینه برای همکاریهای بیشتر افزایش یابد.

آلبوم تصاویردیدار سرکنسول آذربایجان در تبریز با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز

• توسط امیر شجاعی