تاریخ : پنجشنبه 18 بهمن 1397

آگهی واگذاری محل داروخانه بیمارستان رازی مرند

آگهی واگذاری محل داروخانه بیمارستان رازی مرند

شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرند در نظر دارد محل داروخانه بیمارستان رازی مرند را به اجاره واگذار نماید . متقاضیان محترم میتوانند جهت شرکت در مزایده , فرم پیش نویس قرارداد را به همراه برگ موارد درخواستی , از روز چهارشنبه مورخ 97/11/17 لغایت آخر وقت اداری روز سه شنبه مورخ 97/11/23 از دبیرخانه شبکه واقع در خیابان طالقانی – روبروی ترمینال – شبکه بهداشت و درمان مرند – طبقه همکف, دریافت نموده و با عنایت به دریافت مندرج در فرم درخواستی نسبت به شرکت در مزایده اقدام نمایند .

دکتر صمد طاهری
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرند