تاریخ : پنجشنبه 4 بهمن 1397

انتخاب جناب آقای دکتر یونس پیله ور سلطان احمدی به عنوان پژوهشگر برتر جوان جزو 14 سرآمد حوزه زیست‌فناوری

در حاشیه ششمین "نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران" و نوزدهمین "نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار" از ۱۴ نفر از سرآمدان و پژوهشگران زیست‌فناوری تجلیل به عمل آمد.

با حضور دبیر ستاد توسعه زیست فناوری از پژوهشگران برتر جوان زیست فناوری و سرآمدان این حوزه تقدیر شد.

در این جشنواره از "جناب آقای دکتر یونس پیله ور سلطان احمدی " به عنوان پژوهشگر برتر جوان حوزه زیست فناوری تجلیل شد.

ضمن تبریک به آقای دکتر یونس پیله ور سلطان احمدی آرزوی توفیقات روزافزونشان را از درگاه خداوند متعال خواهانیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این خبر لطفا کلیک نمایید.

• توسط فاطمه ذابح جمشیدی
  • تایید شده اقای ادهم