تاریخ : چهارشنبه 3 بهمن 1397

برنامه پایش

در ادامه روند برنامه پایش و ارزیابی عملکرد

برنامه پایش و ارزیابی عملکرد مرکز آموزشی و درمانی سینا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برنامه پایش و ارزیابی عملکرد مرکز آموزشی و درمانی سینا تبریز با حضور مسئولین قسمت های مختلف ستادی دانشگاه برگزار گردید.
در این برنامه بخش های مختلف درمانی ، پشتیبانی ، بهداشتی  و پاراکلینیکی بیمارستان مورد ارزیابی قرار گرفت و در ادامه کارشناسان مرتبط بخش های مختلف بیمارستان گزارش خود را طی یک جلسه ی مشترک در محل اتاق جلسات مرکز ارائه دادند.
مدیر ارزیابی عملکرد و بازرسی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جمع بندی برنامه ی پایش ، آن را مسیری برای کمک به واحدهای بهداشتی و درمانی برای بهبود نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت جهت ارائه خدمات بهتر عنوان و از زحمات پرسنل و مسئولین بیمارستان تقدیر و اظهار امیدواری کرد نتیجه پایش بصورت مکتوب برای مداخله اصلاحی ارسال گردد.

• توسط مرتضی نجفقلی زاده
  • تایید شده آمنه سلیمی