rahbari
تاریخ : دوشنبه 17 دي 1397

تمدید فراخوان اولویت پژوهشی استانداری درسال 97

این فراخوان تا تاریخ 1397/10/30 تمدید گردیده است.
        شورای پژوهش استانداری آذربایجان شرقی در اجرای مصوبات کارگروه آموزش،پژوهش،فناوری و نوآوری استان و در راستای وظایف راهبردی خود با بهره گیری از ایده­های محققان، نخبگان و اندیشمندان علوم انسانی به منظور شناسایی وتحلیل مشکلات سازمانی واداری سیستم اجرایی استان؛ اولویت پژوهشی سال جاری خود را  "تعالی سازمانی و مهندسی مجدد فرایندهای اداری استانداری در جهت بهبود ارائه خدمت و تکریم ارباب رجوع" اعلام می دارد.
از کلیه مراکز علمی و پژوهشی، اعضاي هیئت علمی دانشگاه­ها، مؤسسه­های آموزش عالی، نخبگان، اندیشمندان و صاحب نظران رشته­هاي مختلف علمی فعال در این زمینه دعوت می شود؛ در صورت علاقمندی، پروپـزال پیشـنهادي خود را در چارچوب اطلاعات لازم به شرح دریافت فرم شماره یک قابل دسترسـی در سـایت اسـتانداري آذربایجـان شرقی حداکثر تا تاریخ 1397/10/30به نشانی: تبریزـ میدان دانشسراـ استانداری آذربایجان­شرقی ـ دفتر برنامه ­ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری) ارسال کنند.
***یادآوري می شود: این دفتر در سـاعات اداري پاسخگوي سؤال¬های احتمالی متقاضیان خواهد بود.
شماره تلفن هاي تماس : 35291653
فراخوان اولویت پژوهشی استانداری درسال 97