تاریخ : سه شنبه 4 دي 1397

برگزاری دوره آموزشی ضد عفونی کننده های بیمارستانی توسط معاونت غذا و دارو

دکتر آقاجانی : برگزاری دوره های آموزشی ضد عفونی کننده های بیمارستانی بسیار کاربردی بوده و با استفاده بهینه از ضد عفونی کننده ها ، شاهد کاهش و از بین رفتن عفونت های بیمارستانی خواهیم بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دوره آموزشی ضد عفونی کننده های بیمارستانی برای مسئولین کنترل عفونت و بهداشت محیط بیمارستان های استان در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
در این دوره آموزشی یک روزه دکتر حسن آقاجانی مدیر دارو ، معاونت غذا و دارو ضمن عرض خیر مقدم به شرکت کنندگان در این دوره اظهار داشت: دوره آموزشی مذکور بسیار کاربردی و مهم بوده و امید آن است که برگزاری چنین دوره هایی و با استفاده بهینه از ضد عفونی کننده ها شاهد کاهش و از بین رفتن عفونت های بیمارستانی شویم.
در ادامه جلسه کارشناس دارویی سازمان غذا و دارو دکتر زهرا شریفیان بصورت ویدئو کنفرانس دوره آموزشی را ارائه داده و در خصوص انواع ضد عفونی کننده های بیمارستانی، دزهای مصرف و نوع کاربرد هر کدام از محصولات ضد عفونی کننده تجهیزات ، کف و دیوارهای بیمارستان ها توضیح داد.
همچنین دستورالعمل های ضد عفونی کننده و فرم های مربوطه نیز در این جلسه مورد بررسی قرار گرفته و در پایان جلسه پرسش و پاسخ برای رفع مشکلات و به حداقل رساندن عفونت بیمارستانی مورد بحث وبررسی قرار گرفت.

آلبوم تصاویربرگزاری دوره آموزشی ضد عفونی کننده های بیمارستانی توسط معاونت غذا و دارو

• توسط آمنه سلیمی
  • در 1397/10/04