rahbari
تاریخ : شنبه 24 آذر 1397

پیوند قلب موفقیت آمیز در مرکز شهید مدنی تبریز

سومین بیمار پیوند قلب مرکز قلب شهید مدنی تبریز مرخص شد.
در ادامه رئیس مرکز قلب شهید مدنی از تیم پزشکی پیوند این مرکز، اساتید: دکتر نگارگر متخصص بیهوشی، دکتر پرویزی جراح قلب و دکتر تابان و دکتر انعام زاده متخصصین قلب و عروق و سایر پرسنل و دست اندرکاران تلاشگر این عرصه تشکر و قدردانی کرد. وی خاطر نشان کرد پیش از این قلب های اهدایی استان به تهران منتقل می شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز شهید مدنی، دکترناصر صفایی رئیس مرکز قلب شهید مدنی تبریز با اعلام این خبر گفت: به لطف خدا و تلاش های تیم پیوند قلب این مرکز، قلب بیماران مرگ مغزی اهداگر با هماهنگی از واحد مدیریت پیوند دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سریع ترین زمان ممکن به بیماران در نوبت استان پیوند داده میشود . در این راستا سومین بیمار قلبی مرد با سن 32 سال که گیرنده قلب اهداگر 18 ساله ای شده بود در سلامت کامل ترخیص شد.

• توسط سجاد افسری
  • ویرایش شده
  • توسط فاطمه دایی
  • تایید شده فاطمه دایی