تاریخ : پنجشنبه 22 آذر 1397

کارگاه " Pubmed پیشرفته" ویژه اعضاء هیئت علمی

گزارش برگزاری کارگاه " Pubmed پیشرفته" توسط مرکز توسعه و هماهنگی پژوهش دانشگاه (RDCC):

کارگاه Pubmed پیشرفته روز پنجشنبه مورخ 97/9/15 در سایت کامپیوتری دانشکده مدیریت و با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی و با تدریس سرکار خانم دکتر فاطمه غیاثی برگزار شد. سایت Pubmed یکی از معتبرترین سایت ها در حوزه زیست پزشکی و علوم پزشکی است. این سایت امکان دسترسی رایگان به Medline و نیز دسترسی به کتب آنلاین و پایگاه اطلاعاتی Pubmed Central را فراهم می کند. هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی حرفه ای با پایگاه Pubmed و نحوه استفاده از سر عنوان های موضوعی آن (MeSH) برای جستجوی بهینه و موثرتر، نحوه شخصی سازی محیط Pubmed و مدیریت منابع بازیابی شده با کمک My NCBI، آشنایی با NLM Catalog و نحوه جستجوی پیشرفته در Pubmed می باشد.

• توسط فریده نصیری
  • تایید شده اقای ادهم