rahbari
تاریخ : پنجشنبه 22 آذر 1397

اعضای شورای دانشگاه گرد هم آمدند

با حضور اکثریت اعضاء جلسه شورای دانشگاه تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی دراین جلسه که دکترجودتی ، دکتر مدائن و دکترجواد زاده روسای پیشین دانشگاه و نیز اعضای هیئت رئیسه و سایر اساتید و اعضا حضور داشتند مسائل و موارد مهم دانشگاه مورد بحث وتبادل نظر قرار گرفت.
گزارش عملکرد معاونت بهداشتی در حوزه های عمرانی، بیماریهای واگیر، غیر واگیر ، ثبت علل مرگ ومیر ،بهداشت روان ، جامعه ایمن ، نیروی انسانی و مجتمع های سلامت و اقدامات ابتکاری در جهت پیشگیری و شناسایی بیماران از سال 92 الی 96 ، گزارش فرایند و وضعیت کنونی دانشگاه  درجذب دانشجویان خارجی و بررسی سیاست های موجود و ارائه راهکارهای لازم درجهت بین المللی سازی دانشگاه ، گزارش آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه و اقدامات صورت گرفته و برنامه های پیش بینی شده آن برای مدیران، دانشجویان ، اعضای هیات علمی و همچنین بحث و پیگیری مصوبات قبلی از عمده مباحث مطرح شده در این جلسه شورای دانشگاه بود.

آلبوم تصاویراعضای شورای دانشگاه گرد هم آمدند

• توسط پروین جوادی