rahbari
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر 1397

دکترعلی فخاری مدیر مرکزمطالعات وتوسعه آموزش علوم پزشکی تبریز شد

با حکم دکترمحمدحسین صومی رئیس دانشگاه، دکتر علی فخاری بعنوان مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه منصوب شد.
با حکم دکترمحمدحسین صومی رئیس دانشگاه، دکتر علی فخاری بعنوان مدیر مرکز مطالعات وتوسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی در آئین تکریم دکتر محمدبرزگر و معارفه دکترعلی فخاری ، دکتر صومی با تأکید برمفتنم شمردن فرصت خدمت در دانشگاه برای اساتید گفت: انتظار من از دانشگاه این است که معلم خوب درس بدهد ، اطلاعات به روز داشته باشد  و وقت  دانشجویان حوزه علوم پزشکی بعنوان استعداد های برتر جامعه را غنیمت شمارد. وی افزود دانشجو نیز باید احساس کند محیط مناسبی برای پرورش استعداد خود دارد.
دکترصومی اظهار داشت : دانشگاه هفتاد ساله تبریز انسان های بسیار بزرگی به خود دیده است که دغدغه آموزش و پژوهش داشته اند و امیدوارم اساتید کمک کنند تا در این دانشگاه هر روز گامی به جلو برداشته شود زیرا که دانشگاه را اساتید و دانشجویان میسازند و مسئولین وظیفه ای جز هموار کردن مسیر ندارد.
وی ضمن تقدیر از تلاش های ارزشمند دکتر برزگر ، از زحمات مدیران قبلی این مرکز و کارشناسان آن صمیمانه سپاسگزاری نمود.
گفتنی است دراین مراسم با اهدای لوح تقدیر از دکتر محمد برزگر مدیر و دکتر نعمت بیلان سرپرست مرکز قدردانی شده و ابلاغ انتصاب دکتر علی فخاری به وی اعطا شد.

• توسط پروین جوادی
  • ویرایش شده