تاریخ : جمعه 25 آبان 1397

معرفی مرکز تحقیقات پیشگیری از حوادث ترافیکی به عنوان قطب پژوهشی ترافیک در کشور

در پی تلاشهای پیگیرانه و نقش ملی مرکز تحقیقات پیشگیری از آسیب حوادث جاده ای جهت ارتقای سلامت و ایمنی ترافیک در سطح کشور و نیز حمایتهای بی شائبه دست اندرکاران کلان منطقه 2 آمایش سرزمینی آموزش عالی بخش سلامت کشور با موافقت جناب آقای دکترملک زاده (معاونت محترم تحقیقات و فناوری وزارت متبوع) مرکز مزبور به عنوان قطب  پژوهش ترافیک در سطح کشور معرفی گردید .این موفقیت بزرگ را به کلیه دست اندرکاران دخیل در این عرصه تبریک  و تهنیت عرض می نماییم.

• توسط نوشین هوشیان
  • تایید شده اقای ادهم