تاریخ : پنجشنبه 10 آبان 1397

کارگاه آموزشی و توجیهی طرح ملی "مکان یابی و برآورد اندازه جمعیت های پرخطر به روش مکان یابی جغرافیای" با حضور کارشناسان سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد ....
کارگاه آموزشی و توجیهی طرح ملی "مکان یابی و برآورد اندازه جمعیت های پرخطر به روش مکان یابی جغرافیای"  با حضور کارشناسان سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد  شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها و روانشناسان مراکز سلامت و مدیران و کارشناسان و تیم های سیاری مراکز کاهش آسیب های اجتماعی بهزیستی (DIC)و مرکز بهداشت شهرستان تبریز، درسالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان : اصل رحیمی مسئول سلامت روانی ، اجتماعی واعتیاد ، درابتدای کارگاه پس از خیر مقدم گویی، به  اهمیت و اهداف برنامه و روشهای اجرای  مکان یابی درشهرستان تبریز اشاره نمود.
 درادامه فریدونی کارشناس گروه سلامت روانی و اجتماعی واعتیاد مرکز بهداشت استان درخصوص برآورده اندازه جمعیت گروه های در معرض خطر به روش MAPPING  مواردی را بیان کرد.
گفتنی است شرکت کنندگان با تعاریف و آمادگی های قبل از اجرای مطالعه، اصول تشکیل تیم میدانی، موارد امنیت میدانی ،  بازدید میدانی واصول سر شماری در محیط، و روش کار با نرم افزارهای مربوطه آموزش های لازم را اخذ نمودند.

• تایید شده فاطمه دایی
  • در 1397/08/23