rahbari
تاریخ : سه شنبه 15 آبان 1397

پنجمین پیوند کبد در مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) تبریز با موفقیت انجام شد

به گزارش روابط عمومی مرکزآموزشی درمانی امام رضا (ع) تبریز، پنجمین پیوند کبد در مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) تبریز همزمان با هفته اهداء اعضو با موفقیت انجام و وضعیت عمومی پیوند گیرنده پایدار است. آقای 28 ساله ای که در اثر حادثه ترافیکی دچار مرگ مغزی شده بود و با رضایت خانواده، در مجموع چهار ارگان اساسی وی به چهار بیمار منتظر، حیات دوباره بخشید.
خسرو آقاپور مدیر روابط عمومی مرکزآموشی درمانی امام رضا (ع) تبریز اظهار داشت: بیمار فرد 28 ساله ای که به دنبال سانحه رانندگی دچار مرگ مغز ی شده بود پس از تشخیص مختصصان مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) و تایید مرگ مغزی وی 4 ارگان اصلی وی اهداء شد.
وی افزود: این اهداء به چهار نفر از بیمارن هموطن که ماهها منتظر پیوند عضو بودند زندگی دوباره بخشید و کبد اهدائی وی منجر به انجام موفقیت امیز پنجمین پیوند کبد در تبریز شد که کبد وی به خانم 46 ساله اهدا گردید .
آقاپور ادامه داد: علاوه براین کلیه های وی نیز به آقا 47 ساله و آقای 43 ساله در این مرکز با موفقیت پیوند زده شد.
مدیر روابط عمومی مرکز امام رضا (ع) تبریز در خصوص پیوند قلب فرد اهداء کننده گفت: قلب نامبرده  جهت پیوند به بیمار نیازمند، به تهران منتقل شد.
  • در سه شنبه 15 آبان 1397
  • ساعت 11
  • توسط خسرو آقاپور مرکز آموزشی و درمانی امام رضا
  • تایید شده فاطمه دایی