rahbari
تاریخ : پنجشنبه 10 آبان 1397

مدیر کل امور بانوان استانداری : ضمن تقدیر وتشکر از زحمات این دو بانوی تلاشگر در جهت رفع والتیام آلام بیماران از آنان به عنوان فرشته نجات یاد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز روز چهارشنبه نهم آبان ماه نودو هفت  با حضور دکتر رقیه صادق زاده مدیر کل امور بانوان وخانواده استانداری ، دکتر محمد علیزاده رئیس مرکز آموزشی ودرمانی امام رضا ، دکتر نامدار مدیر بیمارستان وسایر مسئولین در دفتر ریاست مرکز آموزشی ، درمانی وتحقیقاتی امام رضا (ع) مراسم تجلیل از سرپرستار وپرستار درمانگاه هموفیلی بیمارستان شهید قاضی طباطبایی برگزار گردید.
دکتر محمد علیزاده رئیس مرکز آموزشی ، درمانی وتحقیقاتی امام رضا (ع) از زحمات این دو بانوی زحمت کش وبی توقع تشکر نموده و آنان را مایه مباهات دانشگاه علوم پزشکی تبریز دانست.
در این مراسم دکتر رقیه صادق زاده مدیر کل امور بانوان استانداری گفت: با توجه به درخواست بیماران این بیمارستان مبنی بر تقدیر وتشکر از زحمات این دو بانوی تلاشگر در جهت رفع والتیام آلام بیماران از آنان به عنوان فرشته نجات یاد کرد.
مدیر کل امور بانوان استانداری با اهداء لوح تقدیر وهدایا از طرف دکتر مجید خدابخش استاندار استان آذربایجان شرقی به لیلا حسن پور سرپرستار درمانگاه هموفیلی ومژگان حسن رودی پرستار درمانگاه بیمارستان شهید قاضی طباطبایی از آنان تقدیر نمود.

• در پنجشنبه 10 آبان 1397
  • ساعت 10
  • توسط آمنه سلیمی
  • در 1397/08/10