rahbari
تاریخ : پنجشنبه 3 آبان 1397

فراخوان دوره های پسا دکترا داخل دانشگاه (نیمسال دوم)

در راستای تفاهم نامه منعقده بین دانشگاه و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و اختصاص پانزده سهمیه پسا دکترا از طرف آن صندوق حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در نظر دارد طی فراخوان نسبت به اختصاص سهمیه پسا دکترا به افراد واجد شرایط اقدام نماید.

افراد متقاضی با توجه به شیوه نامه اجرائی زیر نسبت به ارسال مدارک و مستندات اقدام نمایند. شایان ذکر است: حدکثر سقف مبلغ اختصاصی به دوره پسادکتری 324/000/000 (سیصدو بیست و چهار میلیون ریال) میباشد که از این مبلغ شصت درصد توسط صندوق و مابقی هزینه از طرف دانشگاه پرداخت خواهد شد.

ضمنا"ارائه امتیاز برون داد مورد نظر برای سهم اعتبار تخصیص یافته از طرف معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ضروری بوده و علاوه بر برون داد مورد نظر صندوق جداگانه لحاظ خواهد شد.

• در پنجشنبه 3 آبان 1397
  • ساعت 10
  • توسط فاطمه ذابح جمشیدی
  • تایید شده فاطمه دایی