rahbari
تاریخ : دوشنبه 30 مهر 1397

مدیر مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) تبریز منصوب شد

مراسم تودیع ومعارفه مدیر مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) تبریز با حضور قائم مقام رئیس دانشگاه و معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی و سایر مسئولین دانشگاه و مرکز، در بیمارستان امام رضا (ع)تبریز برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی مرکز ، طاهراقدم قائم مقام رئیس دانشگاه در این آئین ضمن قدردانی از زحمات بی بدیل دکتر سیامک کاشفی مدیر پیشین این مرکز ، وی را یکی از مدیران برجسته و موفق در دانشگاه علوم پزشکی تبریز خواند و اظهار داشت : که وی را از زمانی که مدیر شبکه مراغه بودند می شناختم ، که نامبرده مدیر لایق و شایسته در حوزه سلامت و درمان می باشند. که از زحمات وی در حوزه های مدیریت قبلی صمیمانه تشکر می نمایم و آرزوی توفیق در سمت مدیریت مرکز آموزشی درمانی مدنی برای وی خواستارم .
طاهراقدم افزود: که دکتر مهراد اکبری نامدار مدیر جدید مرکز سالهاست در این مرکز به عنوان معاون اداری و مالی درکنار مدیر سابق مرکز به تمام امورات این مرکز آشنا بوده و توانایی مدیریت آین مرکز را دارا می باشد که برای نامبرده  آروزی موفقیت داریم  .

• در دوشنبه 30 مهر 1397
  • ساعت 01
  • توسط خسرو آقاپور مرکز آموزشی و درمانی امام رضا
  • تایید شده فاطمه دایی