تاریخ : يکشنبه 29 مهر 1397

به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه

برگزاری کارگاه آموزش احکام نماز بیماران

کارگاه آموزش احکام نماز بیماران ویژه پرستاران، بهیاران و کمک بهیاران دانشگاه در بیمارستانهای شهدا و امام خمینی (ره) بناب و مرکز آموزشی و درمانی امام رضا ع(ع) تبریز برگزار شد.

برگزاری کارگاه آموزش احکام نماز بیماران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، کارگاه آموزش احکام نماز بیماران ویژه پرستاران، بهیاران و کمک بهیاران دانشگاه به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در بیمارستانهای شهدا و امام خمینی (ره) بناب و مرکز آموزشی و درمانی امام رضا ع(ع) تبریز برگزار شد.
استاد این کارگاه های آموزشی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا آرزومندی از مرکز تخصصی اقامه نماز مرکز قم می باشند.
گفتنی است در روزهای آینده نیز این کارگاه آموزشی در شبکه بهداشت و درمان میانه برگزار خواهد شد.

• توسط علی همراهی
  • در 1397/07/29