rahbari
تاریخ : شنبه 28 مهر 1397

دیدار نمایندگان جمعیت خیریه قلب های سبز با معاونت اجتماعی علوم پزشکی

دکتر طاهر اقدم : سمن ها با جلب اعتماد مردم و حمایت خیرین می توانند گام های بزرگی در حوزه سلامت بردارند

🔶به گزارش روابط عمومی جمعیت خیریه قلب های سبز، نمایندگان جمعیت خیریه قلب های سبز طی جلسه ای با دکتر طاهر اقدم معاون اجتماعی  دانشگاه علوم پزشکی تبریز  به گفت و گو پیرامون مسائل و مشکلات موجود در حوزه سلامت کودکان مبتلا به سرطان پرداختند.

رضا رحیمی مدیرعامل قلب های سبز با بیان ضرورت استفاده بهینه از زیرساخت های به وجود آمده توسط این جمعیت و توجه ویژه به مسائل بخش خون  آمادگی جمعیت خیریه قلب های سبز مبنی بر بررسی و رفع  بعضی از مشکلات بخش خون بیمارستان کودکان تبریز را با پشتوانه مردمی و خیرین خود اعلام نمود.

دکتر طاهراقدم معاونت اجتماعی علوم پزشکی در این جلسه با اشاره به نقش سمن ها در حوزه سلامت و تقدیر از این دست فعالیت ها اذعان داشت سمن ها با جلب اعتماد مردم و حمایت خیرین می توانند گام های بزرگی را در این حوزه بردارند. وی همچنین با استقبال از پیشنهادات مطرح شده در جلسه بر تسهیل و تسریع امور از طرف علوم پزشکی جهت رفع مشکلات کودکان مبتلا به سرطان تاکید کرد.

در پایان تابلو نقاشی یکی از کودکان مبتلا به سرطان تحت حمایت جمعیت خیریه قلب های سبز به رسم یاد بود به ایشان تقدیم گردید.

• در شنبه 28 مهر 1397
  • ساعت 12
  • توسط اقای جهان مهر
  • تایید شده بهزاد محمدعلیزاده