تاریخ : دوشنبه 16 مهر 1397

کارگروه آمایش سرزمینی کلان منطقه 2 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز روز یکشنبه پانزدهم مهر ماه نودو هفت با حضور مدیران ، کارشناسان بازرسی دانشگاه های علوم پزشکی آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی  واردبیل ودانشکده خلخال در مرکز کشوری مدیریت سلامت تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، ابراهیم صومی مدیر ارزیابی عملکرد ، بازرسی وپاسخگویی به شکایات ودبیر کلان منطقه 2 دانشگاه علوم پزشکی تبریز هدف از تشکیل این کارگروه را بررسی آئین نامه بازرسی که توسط اداره کل ارزیابی عملکرد ، بازرسی وپاسخگویی به شکایات وزارت به این کارگروه محول شده است عنوان کرد.
وی اظهار داشت : پیرو جلسه ای که در وزارت تشکیل شده بود این وظیفه به کارگروه محول شده است که نظرات همکاران بازرسی کلان منطقه 2 در خصوص متون تدوین شده جمع بندی وبه اداره کل ارزیابی ، بازرسی وپاسخگویی به شکایات وزارت تا پایان مهرماه ارسال گردد.
مدیر اداره بازرسی دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد در جهت شفاف سازی فرآیند بازرسی ونظارت در دانشگاه داشتن آئین نامه ای که حقوق وتکالیف را مشخص کند ضروری بود ، این سیاست توسط مدیر کل بازرسی وزارت مورد پیگیری قرار گرفته است .
قاسمعلی نظافتی ، مدیر ارزیابی عملکرد ، بازرسی وپاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز با بیان اینکه ساماندهی نظارت وبازرسی در سطح وزارت از جمله اهداف تدوین آیین نامه است نقطه نظرات فنی وتخصصی خود را بیان داشت.
دکتر سید عباس زکریایی مدیر ارزیابی عملکرد ، بازرسی وپاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی ارومیه ، با اشاره به ضرورت تسریع در روند تدوین آئین نامه ، پرداختن به ساختار واحدهای بازرسی و تامین نیروی انسانی در واحدهای بازرسی را مورد تاکید قرار داد.
در ادامه پس از ارائه نظرات کارشناسی در زمینه مواد و تبصره های آئین نامه توسط اعضای کارگروه متن واحد تهیه ومقرر گردید از طریق دبیر کارگروه به وزارت متبوعه منعکس شود.

آلبوم تصاویرکارگروه کلان منطقه 2 آمایش سرزمینی به میزبانی دانشگاه علوم  پزشکی تبریز برگزار شد

• توسط آمنه سلیمی
  • در 1397/07/16