تاریخ : دوشنبه 16 مهر 1397

گزارش برگزاری ژورنال کلاب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، ژورنال کلاب مشترک گروه پزشکی اجتماعی و گروه طب سنتی ایرانی روز دوشنبه مورخه 09/07/97 در محل دانشکده پزشکی برگزار شد.
در این کارگاه اساتید هر دو گروه و دستیاران تخصصی پزشکی اجتماعی و پزشک خانواده طب سنتی ایرانی حضور داشتند.
ابتدا دستیار تخصصی طب سنتی ایرانی توضیحاتی در مورد کلیات طب سنتی ارائه نمودند و سپس قسمت مقدمه مقاله توضیح داده شد.
پس از این ارائه دستیار تخصصی پزشکی اجتماعی قسمت متد مقاله را با توضیحاتی کامل در مورد روشهای استاندار کردن پرسش نامه به مزاج و همچنین مشکلات آماری مقاله ارائه نمودند.
پس از بحث و بررسی ارائه نظرات حضار، جمع بندیهای نهایی توسط اساتید انجام شد.

• توسط ساناز قادری
  • تایید شده اقای ادهم