تاریخ : سه شنبه 10 مهر 1397

در سالن شماره 2 مرکز بهداشت استان برگزار گردید

دومین نشست فصلی کارشناسان مسئول امور دارویی

دومین نشست فصلی کارشناسان مسئول امور دارویی شبکه های بهداشت و درمان شهرستانهای تابعه در مرکز بهداشت استان برگزار گردید.
دومین نشست فصلی کارشناسان مسئول امور دارویی شبکه های بهداشت و درمان شهرستانهای تابعه در مورخه در سالن شماره 2 مرکز بهداشت استان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان، دکتر درستی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان ضمن عرض خیر مقدم در خصوص مشکلات مربوط به اعتبارات و هزینه کرد شهرستانها مطالبی را بیان نمودند.
دکتر محمدی رئیس گروه کارشناسان دارو و آزمایشگاه مرکز بهداشت استان نیز در مورد تحلیل هزینه دارو و مکمل در شهرستانها در سال 96 و سه ماهه اول 97 گزارشی را ارائه نمودند.
گفتنی است در ادامه نشست، کارشناسان شبکه های بهداشت و درمان به ارائه مطالب علمی و گزارش عملکرد شهرستان پرداختند.

• تایید شده فاطمه دایی
  • در 1397/07/11