logo

rahbari
تاریخ : دوشنبه 9 مهر 1397

مدیر کلینیک تخصصی و فوق تخصصی اسدآبادی منصوب شد

دکتر محمدرضا میرزایی به سمت مدیر مرکز تخصصی و فوق تخصصی اسد آبادی منصوب شد .

مراسم تودیع و تکریم دکتر جباری بیرامی رئیس پیشین مرکز اسدآبادی و معارفه دکتر محمدرضا میرزایی  به عنوان مدیر جدید مرکز روز یکشنبه مورخه 8/7/97 با حضور  معاون درمان دکتر پورفتحی، رئیس اداره نظام پرستاری صفری، کارکنان مرکز اسدآبادی وسایر مهمانان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مرکز اسد ابادی در این مراسم دکتر جباری گزارش جامعی از عملکردشان در طی دوران ریاست مرکز ارائه و از تلاش های کارکنان و مسئولین محترم دانشگاهی به ویژه دکتر پورفتحی تشکر و قدردانی نمودند.
در ادامه دکتر پورفتحی از تلاش های دکتر جباری قدردانی نموده و از نقش مهم مرکز اسدآبادی به عنوان مهمترین مرکز ارائه کننده خدمات در منطقه محروم تبریز صحبت نموده و به برنامه های دانشگاه در رابطه با پیشرفت و ارتقای مرکز اشاره نمودند. و در پایان ضمن تبریک به دکتر میرزایی ، آرزوی موفقیت و سربلندی برای ایشان داشتند.
در ادامه برنامه دکتر میرزایی مدیر جدید کلینیک اهداف و برنامه های خود را جهت ارائه هر چه بهتر خدمات، به مردم تبریز  بیان نمودند.
همچنین متن ابلاغ سمت جدید دکتر میرزایی قرائت و با اهدای لوح سپاس از تلاش های دکتر جباری قدردانی شد.

• در دوشنبه 9 مهر 1397
  • ساعت 12