تاریخ : دوشنبه 2 مهر 1397

ثبت نام دانشجویان جدیدالورود دانشکده تغذیه وعلوم غذایی

همزمان با سراسرکشور ثبت نام از دانشجویان جدید الورود دانشکده تغذیه وعلوم غذایی آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی رشته‌های تغذیه و علوم و صنایع غذایی سالتحصیلی 98-97 از مورخه یکم مهر آغاز شده و تا امروز ادامه دارد.
ثبت نام با حضور مسئولین آموزش کل و آموزش دانشکده، حراست و سایر عواملین دخیل در روند ثبت نام از ساعت 8:30 صبح لغایت 4 بعد از ظهر ادامه دارد. دانشجویان جدیدالورود در سه مرحله نوبت گیری و انتظار و مرحله‌ی نام نویسی ثبت نام خود را انجام میدهند که در این فاصله  پذیرایی لازم از دانشجویان و والدین گرامی به عمل می‌آید.

به گزارش فوق دکتراحسانی رئیس دانشکده به همراه معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده از روند ثبت نام بازدید کردند.

ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری تخصصی 97 در مورخه های چهارم و پنجم مهرماه و کارشناسی ارشد  روزهای هفتم وهشتم انجام خواهد شد .

• توسط اولدوز یدرنجی
  • تایید شده پروین جوادی