logo

rahbari
تاریخ : پنجشنبه 22 شهريور 1397

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: آذربایجان شرقی تلاش میکند ایده‌‌ی اجتماعی شدن سلامت را عملی کند.

دکتر محمد حسین صومی در اجلاس روسا، معاونان اجتماعی، بهداشتی و مدیران شبکههای بهداشت و درمان دانشگاههای علوم پزشکی کلان قطب دو کشور در تبریز اظهار کرد: اجتماعی شدن سلامت، برگشتن به اصل و سرشت بوده و انسان موجودی ذاتا اجتماعی است، با توجه به روحیه همدلی و همکاری در بین مردم آذربایجان، تلاش میکنیم تا ایدههای ارزشمند سلامت را برای همه عملی کنیم.
وی اضافه کرد: خوشحالیم که هنوز هم افرادی برای کمک به مردم تلاش میکنند و این دومین جلسه در طول یک هفته است که جلساتی با حضور معاون اجتماعی وزیر در تبریز برگزار میشود.
وی افزود: عمل به تکلیف در وزارت بهداشت جریان دارد و این وظیفه اصلی حامیان سلامت است.
دکتر صومی در ادامه با بیان این که یکی از معضلات جامعه ما عملزدگی است، تصریح کرد: تلاش کنیم تا آموزههای اخلاقی و دینی در عمل ما نمایان باشد، عمل زدگی باعث میشود در صورت انحراف، در مرحله اول متوجه نشویم، اما بعدها خواهیم دید که چقدر از مسیر اصلی منحرف شدهایم، کاش روزی برسد که در عمل راه امام حسین (ع) را ادامه دهیم.
گفتنی است :اجلاس روسا، معاونان اجتماعی، بهداشتی و مدیران شبکههای بهداشت و درمان دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی کلان قطب دو کشور با حضور معاون اجتماعی وزیر بهداشت در مرکز ملی مدیریت سلامت در تبریز برگزار شد.
  • در پنجشنبه 22 شهريور 1397
  • ساعت 09
  • توسط اقای جهان مهر
  • تایید شده صادق صادقی فر