logo

rahbari
تاریخ : چهارشنبه 21 شهريور 1397

ششمین جلسه کمیته راهبری نظام ارجاع دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز روز بیست ویکم شهریور ماه نودو هفت ، ششمین جلسه کمیته راهبری نظام ارجاع دانشگاه با حضور قائم مقام معاون بهداشتی تبریز ، رئیس کمیته راهبری نظام ارجاع و سایر اعضای کمیته در سالن کنفراس حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید .
در این جلسه در خصوص تعیین  متولی اجرای برنامه عملیاتی نظام ارجاع در هر معاونت ، تهیه نقشه جغرافیائی مسیر ارجاع استان و ترسیم نقشه ارائه خدمات سطح دو به سه ، تجهیز تجهیزات الکترونیک ( کامپیوتر) ، اجرای پایلوت اخذ نوبت دهی الکترونیکی و پرداخت الکترونیکی در سطح یک فقط در چند مرکز و... بحث وبررسیهایی انجام گرفته وتصمیمات لازم جهت اجراء ، اخذ گردید.

• در چهارشنبه 21 شهريور 1397
  • ساعت 14